Contact

Voor vragen is Jachthaven Hollandia van maandag t/m zaterdag telefonisch te bereiken op 06-21650545 (9:00 - 17:00)

U kunt de haven ook per e-mail bereiken via info@jachthavenhollandia.nl

Magneetzenders

Aan de ligplaatshouders wordt eenmalig een magneetzender afgegeven, binnenligplaatshouders ontvangen tevens een afstandsbediening.De magneetzenders zijn geprogrammeerd voor gebruik van het parkeerterrein en het toilet. 

Bij verlies, diefstal of defect, zijn wij helaas genoodzaakt de kostprijs in rekening te brengen. Voor nieuwe een magneetzender €30, voor een nieuwe afstandsbediening €60.

Parkeerplaatsen

De haven beschikt over een afgesloten parkeerterrein van ruim 1100 m2 welke ruimschoots parkeergelegenheid biedt voor alle auto’s.  Het parkeerterrein wordt d.m.v. een elektrisch hek afgesloten en is alleen door ligplaatshouders, middels een magneetzender, te bedienen. 

's Winters wordt de parkeerplaats aan één zijde gebruikt voor opslag van boten.

Toiletvoorzieningen

Er is een toiletblok aanwezig op haven 1. Ook deze deuren kunnen middels een magneetzender door ligplaatshouders geopend worden. 

Watervoorziening

Op de steiger zijn waterautomaten geplaatst. Wekelijks worden deze waterautomaten doorgespoeld, daarnaast wordt het water 1x per jaar door een gecertificeerd bedrijf gecontroleerd. Wij maken u echter attent op het feit dat deze waterpunten voor alsnog niet gebruikt mogen worden voor drinkwater. 

Om bevriezing van de leidingen te voorkomen wordt het water afgesloten van 1 oktober tot 15 april. 

Camerabeveiliging

Om uw en onze eigendommen te beschermen zijn de botenhuizen en het parkeerterrein voorzien van camera's.

Onderhoud

Voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan uw schip kunnen wij een beroep doen op specialisten die de werkzaamheden bij ons op de werf uitvoeren.

Hijskranen/transportkarren

De Jachthaven beschikt over een:

  • Een 24 tons kolomzwenkkraan
  • Een 3 tonshydraulische kraan
  • 3 hydraulische bootkarren 
  • Een semi-dieplader

 

De hijskranen en karren worden alleen door medewerkers van Jachthaven Hollandia (die tevens in het bezit zijn van een kraanbewijs) bediend.

Kranen

Hydraulische bootkarren

Semi-dieplader

Voorwaarden Jachthaven Hollandia

Als lid van de HISWA vereniging, conformeert Jachthaven Hollandia zich aan de voorwaarden en reglementen van deze vereniging. 
De HISWA voorwaarden kunt u hier volledig lezen.